King: Wandelen en zwemmen

king2

Door Mathilde Vuijst

Zo daar ben ik weer. De vorige maand had ik geschreven dat Mitch bij ons komt logeren,en dat heeft hij gedaan, ruim 3 weken! Mitch werd jarig bij ons en werd 11 jaar.

Het was wel heel gezellig hoor Mitch bij mij , maar volgens mij vond hij mij af en toe wel druk. Ik vind het zo leuk om te spelen, maar dat wilde hij niet altijd.

Samen gingen we wandelen in het bos in het  park en dan water drinken. Mitch durft al echt te zwemmen, maar dat vind ik nog best spannend hoor!

Ik heb wel iets geleerd van Mitch. Als je gaat plassen kun je dus ook een poot optillen.

Een paar keer ging ik kijken hoe hij dat deed en daarna ging ik het zelf proberen, nou de eerste keer viel ik bijna om maar na een paar keer oefenen kan ik het nu wel maar doe het nog niet elke keer hoor.

king1Als ik er zin in heb til ik mijn poot op en anders maar niet. Soms ben ik aan het plassen en denk ineens: o ja dat kan ook met de poot om hoog en dan doe ik dat gewoon halverwege alsnog. Ze moeten daar wel om lachen, maar ja ik leer ook zo veel kan toch niet alles in 1 keer onthouden!

Wat ik ook best een beetje moeilijk vond was dat ik ineens de aandacht wat moest delen. Ook dat is best moeilijk hoor en dan ook nog zo warm, dus ik kon niet echt heerlijk rennen want daar was het weer veel te warm voor. En ik moest wel mijn energie kwijt, dus heb ik dat op een andere manier gedaan…..waar mijn baasjes niet blij mee waren!

Ik heb een gat in de muur gebeten. Ik heb daarbij heel mooi mijn tanden geslepen, maar helaas mijn baas kan weer heel hard werken om dat weer netjes te krijgen. En in de vorige nieuwsbrief had ik jullie verteld dat ik geholpen had met de was afhalen. Dat heb ik nu weer gedaan, maar dit keer had ik per ongeluk de bikini stuk gebeten. Oh oh oh, ik heb geweten dat, dat niet mocht zeg! Nu hangt de was gelukkig niet meer aan de droogmolen op het gras. Mathilde zei dat doen we volgend jaar wel weer! Volgens haar ben ik dan weer wat rustiger. Nou, ik hoop het voor haar!!

Nu lijkt het alsof ik alleen maar ondeugend ben maar dat is niet zo hoor. Ik help ook echt! En daar ben ik best trots op.

Doordat ik dus steeds de was van de lijn pakte hadden André en Mathilde bedacht dat ik vast moest in de tuin als ik daar alleen was.

Zo ook op een avond. In de hardhouten achterdeur zit een ring en daar zat ik aan vast met mijn riem! Op dat moment dat ik daar lekker zat ging de bel en kwam er een verkoper aan de deur, maar ik kon merken aan Mathilde dat het geen prettige verkoper was, hij bleef door zeuren en op den duur zette hij de voet op de drempel.

En toen dacht ik: jammer van de deur als die stuk is, maar ik moet even iemand beschermen en ik heb me zo met ring en al uit de deur getrokken en ben naar de deur gerend. Normaal als er iemand is begroet ik die enthousiast, maar nu ben ik alleen maar tussen Mathilde haar voeten en die van de verkoper gaan liggen. En al snel ging die verkoper weg en werd ik geknuffeld door Mathilde, ze was apetrots dat ik haar zo beschermde en die deur dat kon haar niks schelen. En vanaf dat moment hoef ik niet meer vast in de tuin! Zo had ik even mazzel!!

En dan ga ik nog één ding vertellen en dan stop ik er weer mee hoor. Ik heb ook mijn eerste zwemles gehad. Zoals ik in een eerdere nieuwsbrief al eens had verteld wonen we aan het water. En het was zo warm en de kinderen zwemmen er in! Helemaal leuk. Ik wilde niet in het water en ook niet onder een sproeier om af te koelen. En op den duur heeft André mij een tuigje omgedaan, zodat hij me goed vast kon houden en heeft hij mij in het water getild. Nou, ik heb hem eerst heel goed vastgehouden, want ik vond het reuze spannend, maar op de duur werd ik wat ontspannen en kon ik lekker om me heen kijken op de arm van André. Toen André me losliet ben ik snel naar de kant gezwommen en er uitgegaan, maar ik moet toegeven ik was er heerlijk van afgekoeld. Wel moe, maar had geen last meer van die warmte. Dus stiekem was ik er toch ook wel weer heel blij mee!

Voor deze maand was het dit weer, de volgende maand heb ik ook vast weer een mooi verhaal want ik ga met ons hele gezin naar Oostenrijk op vakantie!

Dus tot de volgende keer, een poot van King

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s