Delphobe: 2 jaar!

delphobe_december_01
Door Sonja de Cooker

Hallo, hier ben ik weer. Ik moet jullie iets heel belangrijks vertellen: “met kerst ben ik jarig, en word ik twee jaar!” Dat is al veel hè. Ik weet zeker dat Mario en Sonja mij dan gaan verwennen, en dat ik de hele dag allemaal lekkere dingen krijg.

En natuurlijk alleen ik, want de andere zijn niet jarig, dus hoef ik een keertje niet alles te delen (hoop ik). Sonja zegt steeds tegen mij, dat ik de mooiste, liefste en de aller-slimste knuffel van haar ben, maar dat zegt ze tegen mijn zusjes ook altijd. Nu zijn wij natuurlijk ook allemaal super geweldig, maar ik denk dat ik toch wel het geweldigst ben. Mario en Sonja hebben weer speciaal voor mijn verjaardag onze kamer heel mooi
gemaakt, met een hele grote kerstboom, met allemaal mooie ballen en lampjes erin. Als mijn zusjes jarig zijn doen ze dat nooit, dus moet ik wel helemaal geweldig zijn.

delphobe_december_02

Er schijnt ook nog een andere reden te zijn waarom ze de kamer zo mooi gemaakt hebben, maar wat dat ook alweer was ben ik vergeten. Zo, dat was het weer, ik wil jullie allemaal fijne feestdagen wensen, en een gezond en gelukkig 2011.

Heel veel pootjes, Delphobe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s