Delphobe: Auto in kuil

110906_delphobe_02
Door Sonja de Cooker

Nu moet ik jullie toch iets spectaculairs vertellen, Sonja heeft iets uitgehaald, dat wil je niet weten!  Maar ik ga het jullie toch vertellen. We zijn weer naar het kanaal geweest, Mario, Sonja en wij hondjes. Bij het kanaal aangekomen zagen wij dat er auto’s stonden, dus zijn we maar doorgereden naar de andere kant van het kanaal. Maar aan de andere kant aangekomen stonden ook daar auto’s. Mario zei tegen Sonja:” weet je wat, we rijden gewoon naar het midden van het kanaal, zetten daar jouw autootje neer en lopen dan die kant op waar we geen honden zien. Zo gezegd, zo gedaan, Sonja reed netjes naar het midden van het kanaal, en opeens zei Mario:” zet hem hier maar neer.” Sonja gehoorzaam als ze is, deed dat meteen, en wat gebeurt er?

110906_delphobe_01

Opeens zakt de auto met het rechter voorwiel in een heel groot gat en hangt de auto helemaal scheef. Sonja helemaal in paniek roept:’ SNEL…. ALLEMAAL DE AUTO UIT, VOOR HIJ OMKIEPT!” Wij  sprongen snel uit de auto en wat zagen we. Het achterwiel van Sonja’s autootje hing wel 30 cm van de grond in de lucht te zweven. Sonja zei toen:” Dat moet ons weer overkomen, is er langs het kanaal één kuil, en dan moet ik uitgerekend daar mijn auto zetten!” Tja, en wat moet je dan doen? Duwen helpt niet, daar was de kuil te diep voor. Dan maar de wegenwacht bellen, maar Sonja had haar wegenwacht kaartje niet bij zich en wist dus geen telefoonnummer. Maar zoals altijd, als de nood het hoogst is, is de redding nabij.

Er komen twee mensen met hun hond aan, en na even gekeken en gelachen te hebben gaat de meneer een kabel aan het autootje van Sonja en aan hun auto vastmaken, en zo trekken ze Sonja’s auto uit de kuil. Die meneer zei:” Ik vind het wel zielig dat zoiets nu juist een vrouw moest overkomen.” Maar eigenlijk was het Mario’s schuld, hij zei dat Sonja daar haar auto neer moest zetten. Helaas hadden we geen fototoestel bij ons, en Sonja was door de spanning helemaal vergeten dat ze met haar gsm ook foto’s kon maken. Spannend hè!!!!

Ik kan jullie verzekeren dat het heel erg eng is als je in een auto zit die opeens helemaal naar een kant helt.

Zo, dat was het weer.

Heel veel pootjes van Delphobe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s