Delphobe: Belle & Indy blijven logeren

110805_delphobe_03
Door Sonja de Cooker

Hallo, ik moet jullie weer iets heel leuks vertellen.

110805_delphobe_02

Belle en Indy zijn hier te logeren!

Belle voor drie weken en Indy helaas maar voor een week. Dat is echt dikke pret, we spelen en keten werkelijk de hele dag.

En als we ’s avonds naar bed toe gaan, ja, u raadt het al, gaan Belle en Indy met Sonja mee, en is Mario verbannen naar de logeerkamer. Nu moet ik zeggen, dat ik het gevoel heb dat Mario dat helemaal niet zo erg vindt. Ik geloof niet dat hij het leuk vindt om twee honden bij hem in bed te hebben.

Want het zijn er twee hoor, als we ’s morgens naar de slaapkamer komen om ze wakker te maken, ligt Sonja helemaal op de rand, en de twee dames midden over het bed.

Zo doen dan een oog open, kreunen even en gaan dan gewoon door met slapen. Maar dat laten wij natuurlijk niet gebeuren, en gaan net zo lang uitdagen totdat ze van het bed komen en met ons gaan spelen.

110805_delphobe_01We gaan natuurlijk ook iedere dag naar het kanaal. Belle en ik gaan dan gelijk het water in, dat durft Indy niet, maar die gaat weer achter de stieren aan, en dat durven wij weer niet! Bij het kanaal sloven wij ons helemaal uit. We sjezen langs de dijk met dikke stokken in onze bekken, en doen tikkertje. Maar als Sonja en/of Mario koekeloek roepen rennen we snel naar hun toe, want dan krijgen we een koekje, dat hadden Indy en Belle na één dag al door.

Als we ’s avonds eten krijgen, is dat een heel koddig gezicht, dan staan er zeven etensbakjes op het aanrecht, en zitten zeven hondjes hun lippen af te likken, en een beetje te duwen om als eerste eten te krijgen. En weet je wie altijd wint? Belle!

Indy is al weer naar huis, en Belle komen ze zondag alweer ophalen, dan is de pret voorbij en moeten we het weer met elkaar doen.

Zo, dat was het weer.

Groetjes, Delphobe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s