Delphobe: De fuchsia

111006_delphobe_01
Door Sonja de Cooker

Er is een Fuchsia naar mij genoemd!

Joepie, ook naar mij is een Fuchsia genoemd! Jullie hebben het natuurlijk al van Phaoon gelezen. Dikdoenerij van die meid, alsof het haar alleen maar overkomen is. Nee hoor, Mario heeft ons alle vier benoemd, allemaal mooie Fuchsia’s. Al moet ik wel zeggen dat die van mij een stuk mooier is dan die van mijn zusjes. Oordeelt u zelf maar. Mooi hè! Ik ben er apetrots op.

En… mijn naam komt ook uit de Griekse Mythologie hoor, niet alleen die van Phaoon! Delphobe was de dochter van een priesteres van Apollo en een zeegod Claucus. Wat een adellijke naam dus eigenlijk. Maar daar ga ik niet groots over doen hoor, ik blijf gewoon jullie Delphobe.

Jullie hebben op 18 september op onze wandeling de Fuchsia’s gezien, en zeg nou eens eerlijk, ik overdrijf niet hè, als ik zeg dat mijn Fuchsia de mooiste is!

Heel veel pootjes van Delphobe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s