Delphobe: Dode vis

delphobe_dode_vis
Door Sonja de Cooker

Hallo allemaal, ik heb weer nieuws voor jullie.

Hebben jullie het verhaal van Sam gelezen?

Dat was leuk hè, en weten jullie wat Phaoon en ik gedaan hebben? Nee? Vast niet. Wij zijn vandaag naar het kanaal geweest, heerlijk in het zonnetje wandelen. Mario en Sonja liepen van de zon te genieten, en letten niet op ons. Wij liepen langs het kanaal, en roken opeens iets heel lekkers, wij onze neuzen achterna en weet je wat wij vonden? Een hele grote lekker ruikende rotte vis. Dat was spekkie naar ons bekkie, Phaoon en ik lagen heerlijk door deze parfum te rollen, totdat Mario het opeens in de gaten kreeg. Boos riep hij dat we daar onmiddellijk weg moesten, en tegen onze zusjes dat ze het niet in hun hoofd moesten halen om ook door de vis te rollen. Dat vonden ze wel jammer, maar wij roken in ieder geval heel lekker. Toen we weer in de auto moesten, werd Sonja helemaal misselijk van onze parfum (totaal onbegrijpelijk), en mopperde:”jakkes, ik kan straks de hele auto van binnen schoonmaken”. Thuisgekomen moesten Phaoon en ik meteen in bad, hadden we al die moeite voor niets gedaan.

Tja Sam, wij moeten jou echt gelijk geven, die baasjes van ons zijn vreemde wezens.

Zo, dat was het weer.

Heel veel pootjes van Delphobe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s