Delphobe en Belle’s vakantie

120731_delphobe_01
Door Sonja de Cooker

Jullie hebben het vast wel in Belle’s dagboek gelezen, dat ze hier voor ruim drie weken te logeren is. Wat is dat een leuke meid zeg! Maar toch ook wel een beetje bazig! Althans dat probeert ze, maar daar trekken mijn zussen en ik ons niets van aan hoor. Ze heeft het alleen wel voor elkaar gekregen dat zij als eerste eten krijgt. Dat doet Sonja omdat Belle anders uit onze bakken gaat eten, en dat pikken we echt niet hoor. Dus krijgt Belle nu haar eten in de bijkeuken en wij in de keuken. Ze weet dat ook precies. Als Sonja onze bakken vult, gaat zij al in de bijkeuken staan. Over de vaatwasser hebben wij niets meer te vertellen, dat is Belle’s domein geworden.

120731_delphobe_02

Zodra Sonja ’s morgens haar loopschoenen aantrekt, is Belle niet meer te houden, dan gaat ze blaffen en om Sonja heen dansen. Als we allemaal de riempjes om hebben gaat de tuindeur open en stormen we allemaal naar Sonja’s autootje die op de oprit staat, zodra Sonja de deur van haar autootje opendoet duwen wij elkaar weg om als eerste in de auto te gaan, en wie denk je die dat wint? Natuurlijk Belle. Maar dat vinden we niet erg hoor, straks zijn wij toch weer de baas. Als we aan het kanaal aangekomen zijn staat Belle helemaal op scherp, zodra de deur van Sonja’s autootje opengaat gaat is al boven aan het kanaal. En genieten dat ze doet, ze loopt de hele tijd te rennen en te blaffen, Sonja zegt dat het een lust voor het oog is, wat dat ook mag betekenen. Wij vinden het ook super, om  de hele weg lekker gek te doen. En weetje, zondag gaat Belle weer naar huis, als ik daar aan denk word ik wel een beetje verdrietig. Want Belle is werkelijk een wereldmeid!

 

Zo, dat was het weer.


Heel veel pootjes van Delphobe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s