Delphobe: Het ‘Kerstpuppy’

111220_delphobe_01
Door Sonja de Cooker

Rond deze tijd hoor je allemaal mooie verhalen over het Kerstkindje, ‘kindje Jezus’. Maar zal ik jullie eens wat vertellen, ik ben een ‘Kerstpuppy’, echt waar! Drie jaar geleden werd ik op 24 december geboren. Dat is waarschijnlijk de reden dat Sonja steeds zegt  dat ik zo bijzonder ben. Maar aan de andere kant, zegt ze dat ook van mijn zusjes.

delphobe_december_01

Ieder jaar wordt ons huis heel mooi versierd met kerstbomen, lichtjes en kerststukjes, en dat allemaal omdat ik een kerstpuppy ben. Natuurlijk ook wel een beetje omdat het kerstmis is, maar ik weet wel bijna zeker dat het vooral voor mij is! We krijgen ook altijd visite, de kinderen en kleinkinderen komen allemaal, super gezellig! En dat allemaal om mij te zien, het ‘kerstpuppy’. Tja, en dan moet je wel even alle zeilen bijzetten om gewoon te blijven en geen kapsones te krijgen, grapje hoor!!!!!

 

Lieve ATVN-ers en geweldige Airedales, ik wens jullie allemaal hele fijne dagen en een super 2012,

Delphobe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s