Delphobe in Vierakker

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Door Sonja de Cooker

Hallo, hier ben ik weer.

Ik moet jullie weer iets super leuks vertellen.

Sonja was al de hele dag allemaal spulletjes in de auto aan het zetten. Als ze dat doet, word ik heel alert, want dat zou er wel eens op kunnen wijzen dat we een ATVN-activiteit krijgen. Vanmorgen pakte ze ook de drie tasjes, waarvan er een helemaal vol zit met hondenkoekjes, je weet wel, die ze altijd om haar middel draagt. Op dat moment gaat bij ons hondjes het dak eraf!  Yes, we gaan wandelen! Phaoon, Nephele en ik gaan dan expres Mario en Sonja voor de voeten lopen, zodat ze ons niet kunnen vergeten. En als we dan eindelijk in de auto zitten zijn we zo moe dat we even een uiltje gaan knappen om weer energie op te doen. In Vierakker aangekomen zie ik al allemaal vriendjes lopen, en begin te janken om  Mario duidelijk te maken dat hij nu eindelijk die autodeur open moet maken, zodat ik met mijn vriendjes kan spelen. Als al mijn vriendjes er zijn gaan we wandelen. Eerst gaan we in een heel groot weiland, daar mogen onze riempjes af en kunnen we lekker over elkaar heen rollebollen. Dat doen we natuurlijk met volle overgave. Dan moeten we weer aan de riem en gaan we verder. We zien ook nog hele rare dieren in een weiland staan, volgens Sonja waren dat lama’s. Nooit van gehoord, maar als Sonja dat zegt zal het wel zo zijn. Aan het einde van de wandeling komen we weer in dat weiland, en weer mogen we gaan spelen, leuk joh!

delphobe_vierakker_2

Dan, als de baasjes het genoeg vinden gaan we weer naar de Boerderij terug. Daar ben ik samen met Balou heel stout geweest. Weet je wat wij gedaan hebben? Nee? Wij zijn met z’n tweeën zomaar op de tafel gesprongen, midden in het Airedale-winkeltje, grinnik, grinnik, stout hè! Sonja keek heel boos naar mij, en noemde mij ‘Satanskind’, wat dat ook mag betekenen. Maar het is een heerlijke dag geweest, en nu maar hopen dat er weer heel gauw een ATVN-activiteit komt.

Tot dan.

Heel veel pootjes van Delphobe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s