Delphobe: Indy op visite

delphobe_en_indy_01
Door Sonja de Cooker

Wat er nu toch weer voor leuks gebeurd is joh, daar moet ik jullie echt alles over vertellen.

Indy is elf dagen bij ons geweest. Super, super, super leuk was dat. Eigenlijk zou ze veertien dagen bij ons blijven, maar Elly en Cor, de baasjes van Indy waren op vakantie naar Egypte.

Daar schijnt van alles aan de hand te zijn wat niet goed is. Mario en Sonja zagen al die narigheid op de televisie en werden heel ongerust. Sonja heeft toen naar Carola de dochter van Elly en Cor gebeld, en die vertelde dat Elly en Cor geëvacueerd waren, en dat ze al in het vliegtuig naar huis zaten.

Dat was een hele opluchting voor Mario en Sonja, maar er zat ook een minpuntje aan. Als Elly en Cor eerder naar huis komen, willen ze Indy natuurlijk ook eerder halen. Dat begrijpen we natuurlijk allemaal wel, maar leuk vinden we het niet. We hebben zoveel plezier met elkaar gehad! Op de eerste dag begon het al, toen we naar bed moesten, wij gingen allemaal netjes in de keuken in onze mandjes op een koekje liggen wachten, en wat denk je?

 

Indy rent keihard naar de slaapkamer en gaat op bed liggen en kijkt Mario aan, zo van: ”dat is dus wel mijn plaats, ik was hier als eerste”. Tja en wat doet Mario dan? Die gaat dan maar naar boven naar de logeerkamer, want drie in een bed, waarvan één helemaal breeduit wil liggen (Indy), dan slaap je dus echt niet. Nu, Indy sliep heerlijk, en als Mario ’s morgens de keuken en slaapkamer deur open deed, was het meteen dikke pret. Indy speelde zo, dat ze af en toe helemaal van de wereld was, zoals je op de foto’s kunt zien.

De elf dagen zijn voorbij en Indy is weer thuis en wij moeten het met elkaar doen, maar dat is ook leuk hoor.

Zo, dat was het weer.

Heel veel pootjes van Delphobe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s