Delphobe: Kascontrole

120228_delphobe_01
Door Sonja de Cooker

Hallo, hier ben ik weer.

Ik moet jullie iets heel leuks vertellen, vandaag zijn Mathilde en Andre Vuijst samen met hun kinderen Thyrsa en Thijs bij ons op visite gekomen om de kascontrole van het ATVN te doen. Net als vorig jaar, maar er was nog iets, dit keer was King meegekomen! Wauw, wat een man! Mijn zusjes en ik hebben de hele dag met King gespeeld. Maar… King had eigenlijk alleen maar ogen voor mij. Natuurlijk  omdat ik de mooiste en de liefste ben, maar volgens Sonja was het toch meer omdat ik net drie dagen loops was. Je weet wel, dan heb je een beetje buikpijn en dan trekken ze je zo’n beschamend broekje aan. Voor dat broekje schaamde ik me wel een beetje, maar King trok zich daar niets van aan, hij vond mij geweldig.

Toen ze aan het einde van de dag weggingen, was ik zo moe dat ik me niet meer heb laten zien, ik heb de hele avond liggen dromen, van King natuurlijk. Van mij  mag hij wel iedere dag op visite komen om de kas te controleren.

Zo, dat was het weer.


Heel veel pootjes van Delphobe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s