Delphobe: Loops

121002_delphobe_loops
Door Sonja de Cooker

Wat een ellende, is de wandeling van het ATVN weer eens bij ons, word ik loops!

Je weet wel, dan heb je buikpijn en krijg je zo’n beschamend broekje aan.

Dharlah en ik moesten toen naar Barbara (de dochter van Mario en Sonja) toe. Dat was balen!! Niet dat het bij Barbara niet leuk is hoor, want daar woont mijn vriendin Guinness ook, maar ik was toch liever thuis gebleven. Nu is er van alles gebeurd waar ik niets vanaf weet. Ik kan me trouwens ook niet voorstellen dat het leuk kan zijn zonder mij. Viel zeker zwaar tegen hè, zo zonder mij? Nephele vertelde mij dat ze wel twee keer door de koeienpoep heeft gerold, dat kon ik nog een beetje aan haar ruiken, ze rook in elk geval heerlijk. En hebben jullie op de dijk van het kanaal al die vossenpoepjes gezien? Interessant hè!  Daar heeft Belle deze zomer heerlijk doorheen liggen rollen. Is voor jullie trouwens ook wel leuk om eens op de plaatsen te lopen waar ik iedere dag loop. Als ik daar in mijn volgende verhaaltjes over schrijf weten jullie precies waar het is. Toen ik weer thuis kwam heb ik gelijk even met Phaoon gespeeld om de schade in te halen.

Zo, dat was het weer.


Heel veel pootjes van Delphobe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s