Delphobe: Nieuwjaarsduik

delphobe_nieuwjaarsduik_01
Door Sonja de Cooker

Hallo lieve mensen, ik moet jullie weer heel veel nieuws vertellen.

Hebben jullie ook zo van de sneeuw genoten? Tjonge, jonge wat hebben wij gespeeld zeg, uren achter elkaar. Weten jullie wat ik nog meer gedaan heb? Nee hè? Maar ik zal het jullie vertellen:” ik heb een Nieuwjaarsduik genomen in het kanaal, goed hè!” Nu zou je denken, als je al die aanstellers op de televisie op Nieuwjaarsdag met mutsen op en handschoenen aan van het strand heel even de zee in ziet rennen en er zo kort in blijven dat hun grote teen nauwelijks nat wordt, om daarna onder groot gejuich als helden ontvangen te worden, dat Mario en Sonja helemaal in extase zouden raken door mijn sportieve prestatie…..

Maar nee hoor, niets was minder waar, staan ze daar op de kant van het kanaal te schreeuwen: ”Delphobe kom onmiddellijk uit dat koude water, straks krijg je nog een longontsteking”. Snappen jullie er nog wat van? Nou ik niet.

delphobe_nieuwjaarsduik_02

Toen kwam de grote dag van de nieuwjaarsreceptie van het ATVN, daar had ik echt zin in om jullie weer eens allemaal te zien, en wat gebeurt er? Ik word loops en mag niet mee! Sonja heeft niet eens overwogen om de nieuwjaarsreceptie uit te stellen, terwijl er toch helemaal niets aan kan zijn als ik er niet bij ben. Het viel zeker zwaar tegen hè, zo zonder mij? Nu, dat moet je dan maar tegen Mario en Sonja zeggen, dat ze dat nooit meer moeten doen. Al die onzin, dat als ik zou komen al die reutjes gek zouden worden, belachelijk gewoon. Zo, dat was het weer, tot de volgende keer.


Heel veel pootjes van Delphobe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s