Delphobe: nog meer visite

delphobe visite 1

Door Sonja de Cooker

Belle is zaterdag weer met haar eigen baasjes meegegaan, dat vonden we heel jammer, we hebben zoveel plezier met haar gehad. Maarrr.. niet te lang getreurd, want we kregen gelijk twee andere logeetjes. Luna en Sterre. Luna is de mama en Sterre is haar dochter van vijf maanden. Nou, die laatste was er eentje hoor. De hele dag was ze ons aan het uitdagen. De eerste nachten sliep ze in haar bench, maar om half zes ’s morgens zette zij haar sirene aan, en konden Mario en Sonja niet meer verder slapen. Na drie dagen zei Sonja:’ als het zo doorgaat lopen we straks op onze wenkbrauwen”. Nu heb ik Mario en Sonja goed in de gaten gehouden, maar ze hebben al die tijd gewoon op hun benen gelopen hoor, dus zal ik het wel verkeerd hebben begrepen. Maar… aan de andere kant moet ik ook vertellen dat Mario en Sonja, Sterre ’s avonds voortaan mee naar bed hebben genomen (Luna sliep daar al). Ze heeft daar nooit haar sirene aangezet, sterker nog, als wij wilden opstaan bleef zij gewoon doorslapen.

delphobe visite 3

Wat de ondeugd ook deed, ze pikte alles waar ze maar bij kon, schoenen, sokken, pennen en toen Sonja even niet oplette een boterham van haar bord. Ze was ook heel creatief, ze vond de schoenen  van Mario niet zo mooi, en heeft ze dus maar iets artistieker gemaakt.  We zijn ook iedere dag naar het kanaal geweest, dat was iedere keer weer dikke pret. Sterre heeft zelfs een keertje gezwommen. Luna was in het begin een beetje verlegen, maar na een paar dagen kwam zij ook helemaal los. Kortom we hebben heel veel plezier met die twee gehad. Maar helaas, aan alle leuke dingen komt een eind, gisteren zijn de baasjes van Luna en Sterre hier geweest en hebben ze onze vriendjes weer meegenomen. Het is wel even wennen hoor, het is hier nu zo stil! Ik mis ze heel erg, vooral Sterre, want die probeerde altijd bij het kanaal mijn stok af te pakken. Nou maar eens kijken of mijn zusjes weer met mij willen spelen.

Zo, dat was het weer.

Een heleboel pootjes van Delphobe.

Een gedachte over “Delphobe: nog meer visite

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s