Delphobe op het strand

delphobe_strand_2
Door sonja de Cooker

Hallo allemaal,

Ik moet jullie iets heel leuks vertellen. We zijn weer naar het strand geweest, mijn zusjes, Mario, Sonja en ik. En zal ik nog eens wat vertellen, heel veel van mijn vriendjes waren er ook. Dat is ook toevallig hè!
Wat een superdag was dat zeg! De hele tijd knoerend hard over het strand rennen. De zee induiken, om je vriendjes heen rennen, kopjeduikelen, brokjes van iedereen krijgen, en, en, en, ik weet het gewoon niet meer, er was zo veel.

delphobe_strand_1

We moesten ook nog even allemaal stilstaan om op de foto te gaan, dat vond ik minder, wie gaat er nu stilstaan op het strand. En weet je wat er ook gebeurde? Ik wist dat natuurlijk ook niet hoor, maar Sonja vertelde het. In de zee liepen mannen met grote netten, en met die netten waren ze op garnalen aan het vissen. Nu heb ik geen flauw idee wat garnalen zijn, maar zoals Sonja het vertelde, moet het wel iets heel interessants zijn. Maar goed, dit even terzijde, verder was het voor mij, één groot genieten. Mario en Sonja waren nog wel even heel erg geschrokken, Nephele was weggelopen.

Mario is toen een heel eind verder het strand afgelopen, we konden hem bijna niet meer zien, en ja hoor daar liep tante Da, helemaal in paniek alle mensen af te zoeken waar Mario en Sonja waren. Wat was ze blij toen ze Mario weer zag.
Dat zal haar wel leren, voor de volgende keer. Ik kijk gewoon onder het spelen telkens of ik Mario en Sonja nog wel zie, dat is toch veel makkelijker.
Toen we weer bij het paviljoen kwamen kregen we lekker water en een paar kluiven. Later in de auto zijn we meteen in slaap gevallen, en toen we weer wakker werden, waren we al thuis. Gossie, ik zou iedere dag wel zo’n fijne dag willen hebben.
Zo, dat was het weer.

Heel veel pootjes van Delphobe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s