Delphobe: Terwolde

1105_delphobe_01
Door Sonja de Cooker

Hallo, hier ben ik weer.

Wat was het leuk in Terwolde hè! Zoveel vriendjes om mee te spelen en heerlijk wandelen, dat was dikke pret. Alleen miste ik mijn grote zus Phaoon, die was loops geworden en mocht niet mee. Daardoor was ik wel een beetje onzeker. Met mijn grote zus erbij durf ik alles, maar alleen tussen al onze vriendjes was ik toch wel een beetje mijn bravoure kwijt. Maar toen we bij het water kwamen en mochten zwemmen, tja dan ben ik zo in mijn element, dat ik Phaoon even helemaal vergeten was. Toen we weer thuis kwamen en ik haar weer zag, heb ik haar wel 10 likjes op haar snoet gegeven, zo blij was ik om haar weer te zien. Mario en Sonja waren helemaal ontroerd bij het zien hoe blij ik was om weer bij Phaoon te zijn.

Zo, dat was het weer.

Heel veel pootjes van Delphobe

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s