Delphobe: Witte jas

120131_delphobe_01
Door Sonja de Cooker

Wat was het weer leuk hè, op de nieuwjaarsreceptie! En wat waren er veel vriendjes!

Nephele, Phaoon en ik hebben genoten. Er waren ook nog nieuwe Airedales, die we nog nooit gezien hadden. Maar je weet hoe dat gaat, zodra we los mochten lopen, zoeken we elkaar op, even lekker de nieuwe geurtjes opsnuiven, en… pats- boem je hebt er gelijk een nieuw vriendje bij, die je niet meer zult vergeten. Sonja liep een tijdje met Ingrid en Joph op, jullie weten wel, de baasjes van Jord. Ingrid had een witte jas aan, nou vraag ik je, op een ATVN-wandeling! Daar moest iets aan gedaan worden, anders zou ze zo opvallen. Phaoon en ik hebben ons opgeofferd, en hebben net zo lang tegen haar opgesprongen tot de jas bijna dezelfde kleur had gekregen als de andere jassen. Goed van ons hè!  Maar de eerlijkheid gebied mij, jullie te vertellen dat Ingrid het helemaal niet erg vond hoor, het was al een oude jas die zo in de wasmachine kon.

Na de wandeling hebben we allemaal een kluif gekregen, en toen het weer tijd werd om naar huis te gaan waren we behoorlijk moe en hebben de hele terugweg heerlijk liggen slapen.

Tot de volgende keer!

Heel veel pootjes van Delphobe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s