Delphobe: zwemmen

Delphobe zwemmen
Door Sonja de Cooker

Hallo, hier ben ik weer. Ik moet jullie weer iets super leuks vertellen, Belle logeert bij ons. Dat is toch wel zo’n leuke meid joh! Ze mag drie weken bij ons blijven, en we zijn de hele dag aan het keten. ‘s Morgens gaan we met z’n allen naar het kanaal, maar dat gaf de eerste dag wel een probleem. Belle durfde namelijk niet in Sonja’s auto. Nu gaat madam bij Mario in de auto en wij in Sonja’s auto en rijden we dus met twee auto’s naar het kanaal. Ze doet haar mooie naam wel eer aan. Als Sonja en wij voorop rijden, zet Belle haar misthoorn aan en begint dan met volle overgave te loeien, uit angst dat wij weggaan, en moet Mario de hele weg naar dat gejank blaf luisteren! Belle mag ‘s nachts op bed slapen, en dat vindt ze heerlijk. Als wij er ‘s morgens bij komen gaat ze tegen ons grommen, zo van, weg wezen jullie, dit bed is van mij. Maar daar trekken wij ons natuurlijk niets van aan, en springen ook op het bed om eens lekker te keten. We zijn ook een keer naar een hele grote plas geweest, daar waren Fernanda, Mario jr en Tim (de kleinzoon van Mario en Sonja) ook bij, dat was echt geweldig. Mario sr heeft daar een filmpje van gemaakt, de weblink daarvoor staat hieronder, daar moet je echt naar kijken, want dan kun je zien hoeveel plezier we hebben. Als Belle weggaat, krijgen we gelijk weer twee andere logeetjes, maar daar vertel ik jullie in de volgende nieuwsbrief weer over. Zo, dat was het weer. Tot de volgende keer, heel veel pootjes van Delphobe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s