Kay en de cactus

Kay_110530_01
Door Ali Pelle

Joop had op een dag een hele mooie grote cactus, die hij zelf opgekweekt had, in de serre gezet. Kay vond hem ook erg mooi en dacht waarschijnlijk “Ha lekker een groot ding, waar je wel in kan bijten”. Hij had binnen enkele minuten drie hele mooie scheuten helemaal afgebeten. Je begrijpt wel dat zijn baasjes hier niet blij mee waren. Het was daarna de eerste paar dagen steeds opletten en verbieden. Maar tot op heden heeft hij er niet meer aan gebeten.

Inmiddels heeft Kay weer iets nieuws uitgevonden. Joop heeft zo’n dertig elzenbomen geplant netjes op een rij. De eerste keer dat Kay er langs kwam heeft hij er gelijk één tot op een meter hoog ingekort. Hij is zo snel hij weet ze precies te staan en elke dag als de honden uitgelaten worden rent hij als een speer naar achteren om weer een boom te kortwieken. Inmiddels zijn er al dertien door hem behandeld (toegetakeld).

Kay gaat nog wel steeds in de bench als we even weg moeten, wat hij niet leuk vindt. Het moet nog wel, want in een onbewaakt ogenblik heeft hij de traploper stuk gebeten.

Met de auto mee gaan vindt hij steeds leuker, hij weet, dat we dan wat leuks gaan doen.

Soms gaat hij samen met Roos (dat is zijn vriendinnetje) mee naar Wilp, daar woont Airedale vriendinnetje Terris. We gaan dan met zijn allen wandelen langs de uiterwaard en ze mogen hier loslopen. Dit is altijd een groot feest. Voor de baasjes niet altijd leuk, want ze gaan met z’n allen zwemmen en ook regelmatig komen ze onder de modder te zitten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s