King: JOEPIE, ik ben geen pup meer

King_geen_pup_02

Door Mathilde Vuijst

Ik ben nu al echt een grote hond!

Al zit ik het liefst nog wel op schoot hoor, net als toen ik pup was. Vooral lekker op de bank samen met André liggen of op schoot kruipen als ze bij de keukentafel een kopje koffie aan het drinken zijn! Heerlijk!

Vlak voor mijn verjaardag waren ze thuis weer druk in de weer. Er kwamen ronde dingen op tafel  het leek op gehaktballen maar het rook heel anders…..daar wilde ik meer van weten en ik heb er gewoon een van de tafel gepakt en die smaakte ook anders dan vlees. Mij is toen uitgelegd dat, dat nu een oliebol is en dat hoort bij het feest oud en nieuw.

Heel gezellig. En het leek een gewone avond. De kinderen op tijd naar bed. En ik bleef met André en Mathilde net als anders beneden. En het werd later en later en dan gaan ook zij naar bed, maar nu gingen ze naar boven en haalden ze de kinderen weer uit bed. Ik vond het wel gezellig hoor maar ook een beetje gek. Wie haalt nou zijn kinderen weer uit bed. Ze gingen ook de kleren aandoen, kregen kinderchampagne in een mooi glas en toen gingen ze ook nog naar buiten. Ik keek voor het raam naar buiten, want ze vonden het een beetje eng voor mij. Nou zeg dat is toch raar ik ben een stoere sterke man en ben toch nergens bang voor. Het was geweldig al die kleuren in de lucht en een lawaai en ik vond het allemaal prachtig! Wat mooi! En omdat ik niet naar buiten mocht heb ik dan mijn kop maar in de vensterbank gelegd.

Zodat ik alles goed kan zien! Ik baalde wel dat ik niet mee mocht naar buiten, maar goed zo kon ik het ook zien en dit mogen ze van mij wel veel vaker doen. Wat prachtig. En dan was ik ook nog jarig!

King_geen_pup_01

Zouden ze dat allemaal voor mij doen? Omdat ik 1 jaar ben geworden?

Als dat zo is ………FANTASTISCH. Dan kijk ik nu al uit naar mijn 2e verjaardag.

Op mijn verjaardag kreeg ik ook nog een speciale hondentaart. Was speciaal voor mij gebakken! En lekker dat die was. Er stond een kaarsje op, maar dat vond ik moeilijk hoor om uit te blazen dus dat hebben de kinderen Thyrsa en Thijs voor mij gedaan!

Lieve allemaal. Het nieuwe jaar is weer begonnen. Helaas konden we niet op de Nieuwjaarsreceptie met wandeling zijn van 9 januari, maar de volgende keer hoop ik jullie weer allemaal te zien.

Poot van KING

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s