Nieuwjaarswandeling 2016

Als we zondagmorgen opstaan is het droog, dat is mooi meegenomen, snel de hondjes uitlaten, spullen bij elkaar zoeken, en dan ‘op naar Handel.’ Onderweg regent het regelmatig. “maar,” zeggen we optimistisch tegen elkaar: ”alles wat nu valt, valt straks niet.” In Handel aangekomen, is het inderdaad droog. We gaan naar binnen om de dames van de bediening te begroeten, en daarna laden we de auto uit, geweldig geholpen daar Jaap Kok.

We hebben een mooie tafel met sponsoring in de vorm van leuke flesjes met hondenkoekjes met daarbij een waardebon van €2,00 geschonken door ‘Discount4pets’ en schattige dogshoppers met daarin een pakje vers vlees voeding en een proefpakje brokjes geschonken door ‘Renske’.

Al snel komen de eerste gasten en binnen de kortste keren is het gezellig druk en geniet iedereen van koffie met cake.

En dan gaan we wandelen. Halverwege de route worden we verrast met een kopje warme chocolademelk met peperkoek, dat gaat er goed in.

Na een prachtige wandeling komen we weer terug bij ’t Hofke, daar komt de heerlijke geur van het soepbuffet ons tegemoet.

Als de magen gevuld zijn en iedereen met een glaasje tevreden achterover leunt, begint de verloting. Onze twee bevallige assistenten Thyrsa en Thijs brengen met zichtbaar veel plezier de gewonnen cadeautjes rond. Super, dankjewel daarvoor!

Na de verloting drinken we gezellig nog een glaasje met elkaar. Bij het onvermijdelijke afscheid spreken we af om elkaar weer te zien op de voorjaarswandeling. Daar kijk ik alweer naar uit. Tot dan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s