Kita’s Blog: Ik en de CopyKita’s

Door Patricia Moons

Lieve vrouwtjes en baasjes,

Daar ben ik weer!

Kita en de CopyKitas 1

Vandaag kom ik met een stripverhaal. Jaja, het CopyKita-stripverhaal. Mijn vrouwtje houdt van haken en zij maakt CopyKita’s. Eén van de CopyKita’s is “mijn” CopyKita. Het is te zeggen: die CopyKita woont bij ons. De anderen vertrekken altijd naar een nieuw vrouwtje en baasje… 😉
De allereerste keer dat ik kennismaakte met CopyKita, wel, dan hebben mijn vrouwtje en baasje hard gelachen… Ja, gelachen met mij! Waarom? Omdat ik dacht dat CopyKita echt was en ik alles deed wat ik ook doe bij het kennismaken met andere honden! Mijn vrouwtje plikplokte alles met het blinkend ding en nu is er een stripverhaal! 🙂

Kita en de CopyKitas 2Kita en de CopyKitas 3

Als er vrouwtjes of baasjes zijn die ook een CopyKita willen, hihi, mail dan naar mijn vrouwtje: moons.patricia@skynet.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s