Phaenna (Phaantje): Dagboek maart 2016

Door Sonja de Cooker

Hallo lieve mensen,

Hier ben ik weer. Ik heb jullie een heleboel te vertellen.
Phaenna Phaantje logeetje Indy 2We hebben een logeetje, Indy, dat is toch een leuke meid joh, daar kun je de hele dag mee spelen. En dat doe ik dus ook. We doen tikkertje rond de eettafel, dan steken we over naar de salontafel, daar rennen we keihard rond, en dan weer met een bloedvaart naar de eettafel. Dat is echt ‘kei vet cool.’Phaenna Phaantje logeetje Indy 3

Indy slaapt bij ons in de keuken en gaat ook iedere dag met ons naar het kanaal. Wat mij betreft mag ze nog een hele tijd blijven. Zaterdag is Saskia weer bij ons geweest, wat was ik blij om haar weer te zien, ik kroop bijna in haar. Phaenna Phaantje logeetje Indy 4Ze bracht lekkers voor ons mee en heeft een hele tijd met mij gekroeld, dat vond ik heel fijn.
Toen Saskia weer naar huis moest, begreep ik dat ik niet mee kon, dat ik nu in dit huis woon bij mijn nieuwe vriendjes. En toen Saskia mij in het oor fluisterde dat ik haar op de voorjaarswandeling weer zou zien, werd ik heel blij van binnen. Sonja heeft mij beloofd dat de kleinkinderen ook weer snel drie dagen komen logeren, dus heb ik weer iets om naar uit te kijken.Phaenna Phaantje logeetje Indy 5

Maar nu ga ik een tukkie doen, van al dat spelen word je hartstikke moe.

Tot de volgende keer, Phaantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s