Wandelen in Wijnandsrade 2016

Door Janny Zwaan

Hier zoals beloofd een stukje over de wandeling, georganiseerd door het ATVN in Limburg.
Voor ons was het superspannend want onze nieuwe huisgenoot Sjors mocht natuurlijk ook mee, wat het voor Floris ook weer spannend maakte.

Janny wandelen wijnandsrade 2016 1Zaterdagmorgen zijn we vertrokken om via Maastricht naar ons logeeradres, Hotel Berglust in Valkenburg, te rijden om daar gezellig met meer mensen van het ATVN onder het genot van koffie en een drankje gezellig bij elkaar te zijn. We zijn superhartelijk door de gastheer en gastvrouw ontvangen, en deze mensen waren zo vriendelijk om het vlees voor Janny wandelen wijnandsrade 2016 2Floris, die een speciaal dieet heeft, te bewaren in hun koelkast en ook weer op tijd eruit te halen zodat het goed van temperatuur was Na een heerlijk diner gingen we met zijn allen nog naar de lobby om daar lekker te ontspannen. Cees en ik moesten elkaar wel aflossen, want Floris kreeg teveel prikkels en Sjors kan nog niet goed alleen zijn, maar dat ging prima. Na een heerlijk ontbijt ons startklaar maken om naar Wijnandsrade te rijden, wat heerlijk dichtbij was, Janny wandelen wijnandsrade 2016 3waar we hartelijk ontvangen werden door Sonja en Mario , lekker koffie met vlaai voorgeschoteld kregen, met de complimenten voor de verzorging. Eindelijk was het dan zover, Floris zou bij Cees blijven maar mocht met Martin meelopen, super bedankt Martin, en daar gingen we dan van start. Het weer werkte even niet mee maar kort daarna knapte het toch op en hebben eigenlijk geen klagen gehad. Het was weer een prachtige tocht en naJanny wandelen wijnandsrade 2016 4 ruim de helft gelopen te hebben was er weer een verrassing , warme chocolademelk met slagroom en ook nog een wafel. Hoe goed kun je het hebben en ook daarvoor hartelijk dank. Na nog en stukje gelopen te hebben weer terug in het gemeenschapshuis waar we onthaald werden met broodjes wat ook weer superlekker was. En natuurlijk onder het genot van een drankje weer de wereldberoemdeJanny wandelen wijnandsrade 2016 5 verloting wat nog steeds een schot in de roos is. Daarna ging iedereen weer met een tevreden gevoel naar huis, zo ook wij, maar dat liep even anders want we kregen nog een heerlijke kom soep voorgeschoteld, waarvoor onze dank.

Lieve mensen, ik hoop dat iedereen heeft genoten en namens iedereen, het bestuur , organisatie , het winkeltje niet te vergeten, onze dank en tot de volgende keer.

Met een afscheidspoot van Floris en Sjors en de groeten van Janny en Cees Zwaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s