Beau: Heel groot nieuws!

Een nieuw waargebeurd verhaal van Beau uit België, door Marc Weyts

Hallo lieve ATVN-ertjes !

Beau heel groot nieuws 1Mijn vorig verhaaltje moest ik plots beëindigen omdat ik dacht dat mijn baasje me nodig had om hem te helpen met paaseitjes op te hangen. Hij was zelfs wat kwaad op me, omdat hij vele malen mij had moeten roepen om te komen en ik maar niet luisterde. Ja lieve vriendjes, wanneer ik een verhaaltje aan het schrijven ben, lijkt het nu eenmaal of ik helemaal van de aardbodem verdwenen ben. Ik wil immers dat jullie geen enkel detail zouden missen. Het was niet om paaseitjes op te hangen of te schilderen hoor … neen neen, dit karweitje is blijkbaar nog iets te hoog gegrepen voor me en dus bleef het gewoon bij het feit dat het alweer tijd was voor een nieuwe maaltijd vol met lekkere brokjes en deze maal met tonijn ! Heerlijk !

Ik vertelde jullie vorige maand ook dat het bos werkelijk voor mij het einde is ! Maar zoals ik vroeger jullie reeds vertelde is er nog iets wat ik zo fantastisch vind en eigenlijk als ik heel eerlijk ben, moet ik toegeven dat ik dit nog veel leuker vind ! Kunnen jullie het zich nog herinneren ? …. Goed geraden ! …. Inderdaad …. De zee !!! Nu de winter voorbij is, was het de afgelopen maand ook weer tijd om naar ons vakantieplekje te trekken en eigenlijk heb ik jullie groot nieuws hierbij te vertellen … Beau heel groot nieuws 2Als ik heel goed nadenk en erg mijn best doe om een flink eind terug te gaan in mijn geheugen (en geloof me dat is niet niks voor ons hondjes hoor !), dan kan ik me niet herinneren dat ik jullie reeds verteld heb dat mijn baasjes de afgelopen maanden ons oud plekje hebben geruild voor een nieuw. Ons nieuw buitenverblijfje bevindt zich gelukkig nog steeds in Nederland maar weten jullie wat er nu voor mij werkelijk het meest plezante aan is … deze maal is het onmiddellijk aan zee, dus direct aan het strand ! Da’s werkelijk de max hé … vinden jullie ook niet !
Via een bijzonder mooie weg in volle natuur kom je nu direct op het strand en het heeft echt niet lang geduurd voor ik die weg kende hoor.Beau heel groot nieuws 3 Na één keer deze afgelegd te hebben, wist ik al meteen bij de tweede maal mijn baasjes in de goeie richting te laten stappen. Ik mag hier ook vaak niet aangelijnd lopen en ik voel mij in heel deze omgeving gewoon super ! Ik weet nu al zeker dat ik hier nog veel ga meemaken en jullie nog heel veel zal kunnen mee laten genieten van deze heerlijke streek. Er beloven dit jaar dus nog spannende verhaaltjes te volgen ! Op ons nieuwe vakantieplekje heb ik natuurlijk ook weer een heel kleurrijke bal gekregen en nieuwe speeltjes en een eigen kamer waar ik heerlijk weg kan dromen in mijn zalige bench.
Jullie zullen wel denken … ‘Hoe wordt die verwend zeg !’. Ik weet het … momenteel is het misschien een beetje teveel van het goeie, maar ik laat het niet aan mijn hartje komen hoor … ik geniet gewoon … het leven van een Airedale is immers al kort genoeg … heb ik geen gelijk ?
Beau heel groot nieuws 4Laatst was het hier op een dag aan zee enorm slecht weer. Het had zelfs stevig gehageld en alles zag wit ! We zijn dan uiteraard niet buiten geweest en hebben binnen een heel lekkere appeltaart aangesneden. Ik weet dat ik dan al mijn kunstjes moet waar maken en doe eigenlijk al alles na elkaar voor dat mijn baasje het me gevraagd heeft. Wie zou er nu geen hapje lusten van zo’n heerlijke taart ! Ik wel hoor en natuurlijk werd mijn luisteren beloond ! Mmm … lekker !

Zo lieve ATVN-ertjes, deze maal had ik dus wel heel groot nieuws te vertellen en zoals beloofd laat ik jullie beslist in mijn volgende verhaaltjes meegenieten van al datgene wat ik hier meemaak, op mijn meest favoriete plekje in mijn eigen geboorteland … de Nederlandse Kust !

Vele groetjes van aan zee !!! Beau uit België 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s