Phaenna (Phaantje): Dagboek april 2016

Door Sonja de Cooker

Phaenna Phaantje voorjaarswandeling 2016 1Wat ik nu weer meegemaakt heb, dat was toch wel, ’kei, vet, cool’. We zijn naar de voorjaarswandeling van het ATVN geweest, wauw, wat was dat geweldig. Toen we daar aankwamen, stond Saskia mij al op te wachten, wat was ik blij om haar te zien. Na haar stevig begroet te hebben gingen wij naar binnen, het Gemeenschapshuis in om daar ook iedereen te begroeten. En wat er toen gebeurde, de zaal werd alsmaar voller en voller, er waren 34 Airedale’s en nog 4 andere hondjes waar ik mee kon spelen. Phaenna Phaantje voorjaarswandeling 2016 2Opeens trokken alle baasjes hun jas aan en gingen we wandelen, dat was in een woord geweldig. Bij een weiland mochten we allemaal los. Wat was dat genieten. Toen ik ‘s avond weer moe maar heel tevreden thuiskwam stond daar een verrassing op mij te wachten, de kleinkinderen Misha en Renko waren er. Dat is toch wel zo leuk, ik was mijn vermoeidheid meteen vergeten en ging lekker met hen spelen.

Phaenna Phaantje voorjaarswandeling 2016 3 De volgende dag zijn we weer naar het kanaal gegaan, dat was toch wel zo ‘kei, vet, cool!’ Mario en Sonja hielden ons vast en gingen voor ons staan, zodat wij niets konden zien. Renko en Misha renden hard weg om zich te verstoppen, toen er niets meer van hen te zien was, lieten Mario en Sonja ons los, zodat wij konden gaan zoeken.Phaenna Phaantje voorjaarswandeling 2016 4 De eerste keer vond ik dat best wel moeilijk, maar uiteindelijk vond ik hen achter een dikke boom. Daarna was het een eitje, iedere keer als zij zich verstopt hadden, ging ik gewoon een voor een de bomen langs en vond hen iedere keer. Leuk spelletje he! Renko en Misha zijn weer weg, maar volgende week komen Belle en Guinness hier logeren, dat belooft weer een groot feest te worden. Maar daar vertel ik jullie de volgende keer weer over.

Likjes, Phaantje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s