Phaenna (Phaantje): Dagboek mei 2016

Door Sonja de Cooker

Hallo allemaal,

Phaenna Phaantje dagboek mei 2016 1Hier ben ik alweer met mijn avonturen.
Zal ik jullie eens wat vertellen:” Marga en Martin zijn bij ons thuis geweest, en weet je wat zij gedaan hebben? Vast niet hè.” Ik zal het jullie vertellen: ze hebben ons getrimd.” Wat ben ik mooi geworden he! Mijn zusjes zien er net zo mooi uit als ik. Even dacht ik dat ze Mario en Sonja ook zouden trimmen, dan zouden ze er net zo mooi uitzien als wij, maar dat is toch niet gebeurd, jammer he, anders had ik ook een foto van hen hierbij gezet. Ik moet jullie nog iets leuks vertellen: we hebben weer een logee, Belle. Dat is toch een geinige meid joh, die durft alles en is nergens bang voor. Ze durft ook van het aanrecht te pikken, goed he! Ik heb een enorme bewondering voor haar. Ze gaat iedere dag met ons mee naar het kanaal, heerlijk rennen en spelen.

Belle sprong op een gegeven moment in het water om een grote stok te pakken, maar de stok was heel zwaar en Belle ging kopje onder. Mario schrok zich een hoedje en kwam al aanrennen om Belle uit het water te redden, maar opeens kwam ze weer boven en zwom heel onbeholpen met haar voorpootjes steeds boven water naar de kant. Dat was wel een hele opluchting voor Mario en Sonja.
Tim is ook nog geweest, Phaenna Phaantje dagboek mei 2016 4hij mocht opa Mario meehelpen met maaien, dat wilden wij ook wel doen, maar dat mocht niet van Mario, dus hebben we gekeken en hem onder luid geblaf aangemoedigd.

Likjes, Phaantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s