Schuif aan bij Babs en Borre: Brief vrouwtje van Borre

Babs en Borre kopafbeelding
Door Bonneke van der Bij en Sonja de Cooker

Dag lieve Babs,

Babs en borre brief vrouwtje borre 1Deze keer krijg jij een mailtje van het vrouwtje van Borre. Van jouw vrouwtje heb je waarschijnlijk al gehoord dat Borre niet meer beter is geworden, Hij werd maar zieker en zieker. De dierenarts heeft hem niet kunnen helpen met allerlei pillen en spuitjes. Onze Borre is er niet meer. Wij missen hem verschrikkelijk. Ik denk dat jij dat ook zal doen. Jij bent je schrijfmaatje kwijt. Babs en borre brief vrouwtje borre 2En Babs, jij moet toch eigenlijk je ervaringen kunnen blijven delen met een vriendje, dat net zo denkt als jij. Diep in mijn vrouwtjeshart wil ik ook graag blijven genieten van de mailtjes zoals die van jou en Borre in de Nieuwsbrief hebben gestaan.

Wat vind je ervan als ik op zoek ga naar een ander mailmaatje voor jou? Af en toe moet je als Airedale toch je hart kunnen luchten bij een gelijkgestemde…
Wil je me laten weten hoe je daarover denkt? Het zal wel even wennen zijn, maar toch…

Heel veel knuffels van het vrouwtje van Borre

Lief vrouwtje van Borre,

Wat een groot verdriet, ik kan het gewoon niet geloven dat mijn beste vriendje er niet meer is. Borre, mijn steun en toeverlaat, altijd zo verstandig, daar kon ik als impulsieve teef steeds weer op vertrouwen. Hij had altijd oplossingen voor mijn problemen. Geen vraag zo dol (en mijn vragen zijn altijd dol) of hij wist het juiste antwoord. Hij was in jaren Schuif aan bij Babs en Borre (vervolg) nog zo jong, maar had de wijsheid van een oude Airedale. Wat een verdriet voor jullie als baasjes, en voor mij als zijn beste vriendin.
Babs en borre brief vrouwtje borre 3Ik hoop dat hij in de hondenhemel is bij alle andere hondjes die overleden zijn, en dat hij af en toe eens naar beneden kijkt om te zien hoe wij hier op aarde verder gaan.

Lief vrouwtje van Borre, zou je echt naar een nieuw vriendje voor mij uit willen kijken? Dat zou super zijn, ook weer voor jullie. Wat is er nog fijner dan weer zo’n kanjer in huis te hebben. Ik wacht met spanning af of het jullie echt gaat lukken.

Heel veel likjes, Babs

Wat heb jij mooi geschreven over Borre!
Babs en borre brief vrouwtje borre 4Ik stuur je een fotootje van het bankje waarop Borre vaak lag om alles in de tuin, maar ook in huis goed in de gaten te houden. Op zijn plekje heb ik een mandje met bloemetjes gezet.
Vaak ging ik naast Borre op datzelfde bankje zitten, als hij ten minste een beetje ruimte voor mij had overgelaten… Samen lieten wij ons verwennen door de zon. Als ik daar nu zit en ik kijk naar de bloemetjes dan denk ik ook aan Borre…
Ik ben blij dat jij een ander mailvriendje van harte welkom zal heten. Ik zal mijn best doen een fijn vriendje te vinden, waarbij jij met al je dolle vragen terecht kunt. Jij hebt Borre ook vaak genoeg tips gegeven waarmee hij aan de slag kon. Hij vond dat geweldig! Af en toe twijfelde hij wel eens en dan trok jij hem weer net over de streep. Hij voelde zich dan helemaal een “super-Airedale.”
Dag lieve Babs,

Nog een paar knuffels van het vrouwtje van Borre

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s