Familiedag 2016

Zoals bij alle activiteiten van het ATVN zitten Mario en ik al veertien dagen voor de Familiedag een paar keer per dag naar ‘Weeronline’ te kijken, de zelfkwelling is weer begonnen. Uit ervaring weten we allemaal hoe onbetrouwbaar de weersvoorspelling is, maar toch kunnen we het niet laten. Als de voorspelling slecht is voor de 26ste, zeggen we: “ oh dat is nog te ver weg, dat verandert wel.” En als de voorspelling goed is klampen we ons daar aan vast. Vanaf 24 juni gaan we ons echt ongerust maken, weercijfer 5 met regen en onweer. Lambert waarschuwt op FB om goede waterdichte schoeisel aan te trekken en een handdoek voor de hond mee te nemen. Dan is het de 26ste en gaan we (droog) naar Handel. Daar aangekomen schijnt de zon ons tegemoet. Blij gaan we onze auto uitladen en begroeten al gauw onze eerste gasten.

Familiedag 2016 2Al snel stroomt de zaal vol, en onder het genot van een kopje koffie met cake heet Mario alle ATVN-ers hartelijk welkom. Voor dat we gaan wandelen roept Mario ons lid Kees Droogendijk naar voren. Kees is voor de 40ste keer naar een activiteit van het ATVN gekomen, trouw vanaf de eerste dag, heeft hij nog niet een activiteit overgeslagen. Mario overhandigt Kees een doos chocolade met daarop een grote 40.

En dan gaan we wandelen. De zon schijnt, het is heerlijk weer, ‘Weeronline’ geeft aan dat het de eerste uren droog blijft.

Wat een schitterende wandeling! Halverwege de wandeling staat Anique ons met heerlijk koele drankjes op te wachten, dat gaat er met dit mooie weer. Als we verzadigd verder lopen staat ons de volgende verrassing te wachten, een waar openlucht schouwtoneel.

Daarna wandelen we verder. Dan staat ons een wel heel lekkere verrassing te wachten, zoveel aardbeien eten als je wilt! Dat hebben we ons goed laten smaken.

Teruggekomen bij ‘t Hofke komt ons de heerlijke BBQ- lucht al tegemoet. De hoofdprijs van de Quiz (die door u allen eigenlijk te makkelijk werd bevonden, daar zullen wij volgend jaar zeker rekening mee houden!) werd gewonnen door Hans van Dijk.

En als sluitstuk, onze wereldberoemde verloting, met drie hoofdprijzen. Hartelijk dank dat u weer zoveel lootjes gekocht hebt, dat maakt het voor ons steeds weer mogelijk om u deze dagen aan te bieden. Twee hoofdprijzen gingen naar Limburg, de derde ging naar Duitsland. Onze dank gaat uit naar Renske, voor weer een hele mooie sponsoring. Helaas komt aan zo’n mooie dag ook een eind. Wij kijken met veel plezier terug op een mooie dag, en hopen u op 18 september weer te zien op onze najaarswandeling. Tot dan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s