Najaarswandeling Leenderheide 2016

Nieuwsbrief Najaarswandeling Leenderheide 2016 1Het was bewolkt toen wij naar Leende reden. Hoe dichter we bij Leende komen, hoe mooier het weer. We kijken met spanning uit, op wat ons te wachten staat. Marijke en Willem Verhaar hebben deze wandeling georganiseerd. Via een bospaatje komen we bij manege de Molenberg aan. We worden door de paarden nieuwsgierig begroet.

Nieuwsbrief Najaarswandeling Leenderheide 2016 2Het bordje leidt ons verder naar het terras. Het terras is gezellig en heel ruim, genoeg plaats voor iedereen. En al snel zit iedereen aan een lekker kopje koffie met zelfgebakken cake.

Vier gasten kregen wel erg veel aandacht.

Het weer is fantastisch en we hebben een mooie opkomst.

Het is tijd om te gaan wandelen. Een prachtige wandeling door het bos naar een groot losloopgebied. Je ziet de honden en baasjes genieten!

Onderaan de zandberg staat ons een hele aangename verassing te wachten, Willem staat op ons te wachten met koele drankjes en heerlijke koeken, dat ging er dan ook in als koek ;-).

We komen terug aan bij de manege en we worden allemaal voorzien van koffie en broodjes. Zoals altijd is ook het winkeltje van Chris er weer met schitterende unieke en handgemaakte spullen aanwezig.

Nadat iedereen klaar is met eten kan de verloting beginnen. De twee hoofdprijzen zijn dit keer naar de familie Verhaar en de Bie gegaan. Proficiat!

Nieuwsbrief Najaarswandeling Leenderheide 2016 15Marijke en Willem, heel hartelijk dank voor het organiseren van deze geweldige dag, en het schenken van de traktatie van onderweg. Wij hebben ervan genoten, en de foto hiernaast spreekt voor zich.

Tot 12 november op onze strandwandeling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s