Phaenna (Phaantje): Dagboek oktober 2016

Door Sonja de Cooker

Logees en golven pakken

Hallo lieve vrienden, hier ben ik weer.
Paenna phaantje dagboek oktober 2016 1Afgelopen weekend zijn Sterre en Luna hier voor 4 dagen te logeren geweest. Jullie begrijpen wel dat het hier weer dikke pret was. Ze gingen iedere dag met ons mee naar het kanaal, lekker spelen en door vieze dingen rollen en natuurlijk bij Sonja om koekjes schooien. Hoe ze dat moesten doen, wisten ze nog van de zomervakantie. Paenna phaantje dagboek oktober 2016 2Gewoon iedere keer naar Sonja toe lopen en dan met je snuit een zacht duwtje tegen haar hand geven, dan gaat haar hand in haar jaszak en komen er lekkere koekjes tevoorschijn. Ze trapt er bijna iedere keer in. Alleen als we het na twee seconden nog eens proberen, zegt ze dat we nu eerst moeten spelen.

Nu heb ik een heel leuk spelletje bedacht, golven vangen, dat is toch wel zo geinig joh! Je wacht tot er een boot aan komt varen. Paenna phaantje dagboek oktober 2016 5
Dan ga je onderaan het kanaal staan wachten tot de golven bijna bij je zijn. Dan ga je keihard voor de golven uit lopen, zo hard als je maar kunt. En dan opeens ‘pats boem’ heeft de golf je gevangen. En dan weer keihard achter de golf aan. Zo, nu ga ik weer naar Sonja om een koekje te scoren.

Tot de volgende keer, Phaantje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s