Nieuwjaarswandeling 2017

15977927_1195183993864911_4627886258241794630_nHet is stralend mooi weer als we bij ‘t Hôfke aankomen, het welkomstbord geeft ons een fijn gevoel. De geur van vers gezette koffie komt ons tegemoet. Al snel kunnen we de eerste ATVN-ers begroeten en om kwart voor elf is de zaal helemaal vol.
Terwijl iedereen geniet van de koffie met cake neemt Mario het woord. Na het uitspreken van de nieuwjaarswensen, vraagt Mario om een ogenblik stilte om Jenne Bouma te herdenken.
Jenne is jarenlang een enthousiast lid van onze vereniging geweest. Verder memoreert hij het behalen van de titel BOB op de meest prestigieuze hondenshow, ‘Crufts’ door Martin Bouma met ‘Factor X of Malton’.
Daarna gaf hij de microfoon aan Mieke van der Pal, die aangegeven heeft zich bij de komende jaarvergadering verkiesbaar zal stellen als voorzitter van het ATVN. Na zich voorgesteld te hebben, roept Mieke de mensen op om ook actief te worden binnen het ATVN, hetzij in de vorm van een bestuursfunctie, of door eens een stukje voor de nieuwsbrief te schrijven.
Mieke benadrukt dat ze al uitkijkt naar de voorjaarswandeling op 9 april in het mooie Wijnandsrade, met de voorpret in het hotel ‘Bergrust’ die op 8 april helemaal voor het ATVN afgehuurd is.

Dan kan de wandeling, als altijd uitgezet door Lambert beginnen.


Na de heerlijke wandeling is het tijd voor het soepbuffet met stokbrood. De soep was als altijd voortreffelijk.
Na onze wereldberoemde loterij komt dan toch onherroepelijk het tijdstip dat we weer op huis aan moeten.

Het was echt een dag met een sterretje. Prachtig mooi weer, schitterende wandeling, super leuke mensen en geweldige honden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s