Guust en Wiske: Verliefd op Ineke de dierenarts

Door Huub de Bruin

Ja ik weet het, het is ongepast, ze is getrouwd maar de liefde kruipt waar ze niet gaan kan.
In dit geval dus ook.

Eigenlijk is het nog erger dan dat, zij is een vrouw en ik ook enne zij is natuurlijk ook geen hond maar toch . . . .
Gisteren was het weer een gelukkige dag. Alle inentingen en onderzoeken moesten weer plaatsvinden. Nu hadden ze ons, Guust en mij, daar niks van verteld. Dat kan ik mij dan ook wel voorstellen want Guust gaat dan op de loop en ik kan niet wachten. Enfin we gingen dus onvoorbereid de auto in. Dat de inentingsboekjes meegingen had ik natuurlijk wel in de gaten, maar die gaan ook mee naar het pension wat natuurlijk altijd weer een feest is met al die (loslopende) honden en onbeperkt voer!
Maar het werd nog leuker. Bij Ineke naar binnen in de wachtruimte. Heerlijke luchten van voer en andere honden en KATTEN!
Ineens had ik er een in de gaten! Er zat voldoende ruimte op de lijn dus jump en ik . . . . Oh nee, het was maar een plaatje van een kat, over sterilisatie . . Nu ja het was in elk geval het proberen waard.
Naar binnen en ja daar was ze! ZIJ, mijn grote vriendin en local mistress of the cookies! Mijn vriendin, steun en toeverlaat, mijn alles!
Guust en Wiske Guust dierenarts 2Eerst op de weegschaal en dan op de tafel, hart en longen OK natuurlijk al moet het van vreugde wel regelmatig hebben overgeslagen. Dan de spuiten. Daar voel je niks van als Airedale. Alleen die kennelhoest pufjes in de neus is niet alles maar daar is haar hand weer met de koekjes. Heerlijk mens!

Dan nog even afscheid nemen want Guust mag natuurlijk ook, maar die flauwerd neemt nog liever de benen. Ondertussen kan ik natuurlijk alles even controleren wat er staat aan beeldjes en andere zaken wat maar op en dier lijkt . . .
Guust en Wiske Guust dierenarts 1Uiteindelijk valt het voor Guust ook wel weer mee want ook daar vergoeden koekjes een hoop van alle ellende. Ja en als het dan op afrekenen aankomt spring ik nog maar even op de onderzoekstafel.

Zo ben ik toch nog even iets dichter bij “haar”! Dan nog even een knuffel aan de deur en op naar volgend jaar . . . . .

Een gedachte over “Guust en Wiske: Verliefd op Ineke de dierenarts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s