Herplaatsing

Soms zijn er onvoorziene gebeurtenissen waardoor je niet langer voor je Airedale Terrier kunt zorgen en deze wilt herplaatsen. In dit geval kan de A.T.V.N. hierbij helpen.

Neem altijd eerst contact op met de fokker van je hond, deze zal je ook helpen in je zoektocht. Wanneer de fokker je niet kan helpen, kun je contact opnemen met Denise Dirksen, tel: 06-20710610 of via atvn.update@gmail.com . De A.T.V.N. zal haar uiterste best doen om zorgvuldig een geschikte nieuwe eigenaar te zoeken, hou er rekening mee dat dit tijd kost!

In het geval dat de hond niet langer in de huidige thuissituatie kan worden gehouden, helpen we graag mee een (tijdelijk) overbruggingsadres te zoeken. Let wel hier kunnen kosten aan verbonden zijn.

Wanneer je jouw hond niet wilt herplaatsen maar hulp wenst, denken we als ATVN graag met je mee. Je kunt hiervoor contact opnemen met: Yvonne Spijkerman secretaris@atvn.nl tel: 06-29179798.

Hier kan je lezen hoe het herplaatsen in zijn werk gaat. De meest gestelde vragen over herplaatsing kun je hier vinden.

Voor het aanmelden van je Airedale voor de herplaatsingsprocedure kun je dit formulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je graag een herplaatser een liefdevol thuis bieden dan kan je jezelf aanmelden via dit formulier. Zodra er een herplaatser wordt aangeboden met jouw voorkeuren wordt er contact met je opgenomen.

De actuele herplaatsers vind je hier.