Vakantieadressen

Hond vaker mee op vakantie

Een op de drie honden Bezitters neemt tegenwoordig zijn hond mee op vakantie Er zijn speciale reisbureaus die honden vakanties aanbieden, deze schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond.Met name, in de wintersportgebieden is er een grote stijging waarneembaar. Misschien komt het ook mede dat de opvangadressen tijdens de vakanties al snel zijn volgeboekt. Bovendien de kosten in een hondenpension bedragen al gauw 15 euro per dag. Bij de speciale hondenvakanties mogen de honden gratis mee, volgens Fabiana van der Heiden, een van de oprichters van www.dogsincluded.nl Dit reisbureau biedt op internet alleen vakantieadressen aan, waar mensen met een hond welkom zijn.

Met Uw hond[en] op vakantie in Frankrijk

op ongeveer 700 km van Breda ligt in het prachtige natuurpark de Morvan [Bourgogne] is een omgeving van rust,natuur en ruimte 2 vakantiehuizen waar U met Uw hond[en] welkom bent, geen beperking aan het aantal of het ras. Informatie kunt U opvragen per e-mail info@takeyourdogsonholiday.com

Petit Blanc en Petit Gouloux: 2 vakantiehuizen waar u met ál uw honden áltijd welkom bent! http://www.takeyourdogsonholiday.com/

Samen met uw Airedale er op uit in Drenthe – Emsland?

dat kan bij: “Timbaras van Jacqueline Faber in Sustrum Moor [ter hoogte van Emmen even over de grens in Duitsland]
Informatie: tel 00495939641 of e-mail peter.faber@ewetel.net

Fijn op vakantie bij Easterwood…

Easterwood Gastenverblijf biedt u alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie. U kunt kiezen uit totaal twee luxe accommodaties voor 1 tot 5 personen. En uw hond(en) mogen altijd gratis mee! Ook voor hen is het een plek vol plezier. Met een behendigheidsveld, speelweide, een heerlijke schone zwemvijver zijn zij ook op vakantie.
Easterwood Gastenverblijf vindt u in het bosrijke coulisselandschap op de grens tussen Friesland en Drenthe. In de directe omgeving zijn volop leuke dingen te doen. Ga heerlijk wandelen of fietsen in één van de vele natuurgebieden zoals het Drents-Friese Wold.
Daar mag de hond nog fijn loslopen. Of trek er op uit naar andere toeristische attracties in de regio. U vindt veel spannende en leuke suggesties op het tabblad ‘activiteiten’ op deze website.

Onze kenmerken: gastvrij, kleinschalig, persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit, redelijk geprijsd en zéér hondvriendelijk. Dus: tot spoedig ziens! Lees rustig verder en laat u inspireren door de mogelijkheden die Easterwood Gastenverblijf en omgeving u bieden.

Met vriendelijke groet,
Alexander en Karin Langhout
Easterwood Gastenverblijf
Laagduurswoude 17
8423VN Makkinga (Fr)
www.easterwood.nl

Overige Links:

Hippo bungalow
Bed and Breakfast NL
Hotdog holidays
www.hondentoegestaan.nl
Vakantie met huisdieren
Honden-vakanties

Mocht u, uw Airedale niet mee kunnen nemen, dan kunt u eventueel een e-mailtje naar secretaris@atvn.nl sturen en weten wij wellicht een adresje voor u.